ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Τρίτη, 12 Μαΐου 2009

Και η βια συνεχιζεται......--------------------------------------------------------------------------------
Νέο επεισόδιο βίας σε γερμανικό σχολείο
Ένας μασκοφόρος επιτέθηκε με μαχαίρι σε μία μαθήτρια στο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Άλμπερτ Αϊνστάιν στο προάστιο Ζανκτ Αουγκουστίν της Βόνης, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο χέρι πριν τραπεί σε φυγή.
Ένας μασκοφόρος επιτέθηκε με μαχαίρι σε μία μαθήτρια στο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Άλμπερτ Αϊνστάιν στο προάστιο Ζανκτ Αουγκουστίν της Βόνης, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο χέρι πριν τραπεί σε φυγή, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.
Η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με τη γερμανική τηλεόραση το τραύμα που της προκάλεσε ο ένοπλος είναι επιπόλαιο και δεν εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Εξπρές» ο δράστης, ο οποίος διέφυγε με αυτοκίνητο, είναι ένας 16χρονος ουκρανικής καταγωγής.
Η γερμανική αστυνομία τελεί σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας για την ασφάλεια στα σχολεία, ιδιαίτερα από τις 11 Μαρτίου όταν ο 17χρονος Τιμ Κρέτσμερ σκότωσε με καραμπίνα 15 ανθρώπους σε ένα σχολείο στο Βίνεντεν της νότιας Γερμανίας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

1 σχόλιο:

m.blanco είπε...

Παλι καλά που εδώ δεν έχουμε παρόμοια κρούσματα.
καλησπέρα